reiki

Reiki

Reiki is een natuurlijke geneeswijze die lichaam en geest in balans brengt. Letterlijk vertaald uit het Japans betekent Reiki kracht van de zon. Reiki wordt vaak vertaald als universele energie. Universele energie betekent alle energie die zich om ons heen bevind. Energie in de lucht,  bomen,  planten, mensen, ons eten enzovoort.

 

Reiki ondersteunt de genezing van allerlei klachten, verlicht pijn en brengt het zelf genezend vermogen van ons lichaam weer op gang. Reiki werkt daarnaast ook ontspannend en geeft je energie.

 

Een Reiki behandeling wordt uitgevoerd door middel van het opleggen van de handen. Door middel van verschillende handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven aan degene die de behandeling krijgt. De energie in de chakra’s wordt hierdoor hersteld waardoor blokkades in de energiestroming worden opgeheven.

 

Ben je vermoeid, gespannen, kan je wel wat meer energie en rust gebruiken, neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een Reiki behandeling.

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we je wensen, of klachten en wat de mogelijkheden zijn.  Als je twijfelt of een behandeling geschikt voor je is, neem dan gerust contact op. Heb je geen ervaring met Reiki behandelingen, dan zal ik je uitleggen wat  Reiki is en wat je van de behandeling kunt verwachten.  Een Reiki behandeling is een cadeau voor jezelf of om aan iemand te schenken die je dierbaar is.

 

Combi-behandeling 

Een Reiki behandeling kan goed gecombineerd worden met een gesprek. Sterker nog een Reiki behandeling is een mooie aanvulling op het gesprek. Je ontvangt energie en daarnaast werkt Reiki ontspannend.