Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Life Is For Living
Average rating:  
 10 reviews
by V on Life Is For Living
Geen ander die zo goed kan spiegelen

Ik ken Henk nu al drie jaar, als ik me niet vergis. Toch voelt het als véél langer. In gesprek met Henk voel ik me altijd thuis, veilig om van alles te delen en aan van alles te werken. Zijn warme en betrokken persoonlijkheid, maar ook zijn integriteit en professionaliteit kan ik enorm waarderen. Hij doet zijn werk met liefde en dat is te voelen. Ik kan echt alles kwijt en vertrouw hem ook volledig. Er is niets waar ik bijvoorbeeld verlegen van zou worden of zo. Inmiddels heb ik flink wat belangrijke thema's in het leven met Henk doorlopen en heb ik veel mogen loslaten. Vergeleken met twee of drie jaar terug, merk ik ook echt dat ik als mens behoorlijk veranderd ben. Altíjd ten goede en altiid ten dienste van mijn eigen verdere ontwikkeling en groei. Dankjewel voor veel, lieve Henk.
V.

by KG on Life Is For Living
Bijzondere ervaring

Afgelopen zaterdag 26 januari, de workshop een gekleurd karakter gedaan bij Henk Popijus. Ik wist niet precies wat ik er van verwachten moest, dus ik ging er een beetje sceptisch naar toe, Maar door intuïtief te kleuren wordt echt je karakter blootgelegd. Ik moet zeggen een bijzondere ervaring, ik stond perplex! Het laat zien wie je echt bent, en Henk stelt vragen die je echt aan het denken zetten. Heel bijzonder en leerzaam! En je voelt je bij Henk echt op je gemak! Ook een hele leuke aanrader, om met meerdere mensen te gaan! Ga zeker nog een keer terug voor een sessie. Dankjewel, Henk.

by Jeannette on Life Is For Living
Fijne coach

Omdat ik vastliep in een rouwproces en zorgen om het werk ben ik gestart met individuele coaching bij Henk. Inmiddels heb ik 4 sessies gehad met een heel gunstig effect. Tijdens de coaching worden kansen aangereikt door Henk om dieper te kijken en voelen waar de problemen liggen en er mee om te gaan. Henk geeft een op rustige en sympathieke manieren met veel geduld aan waar de problemen zitten in een veilige omgeving. Door gesprekken en oefeningen komen de juiste inzichten waardoor mechanismen omgezet kunnen worden naar positiviteit en blijdschap. De reset heeft tot gevolg meer bewust met het leven om te gaan, vertrouwen te hebben in jezelf, laveren, begrenzen, loslaten, acceptatie, prioriteiten stellen en voldoende rust en balans. Ik vind Henk een hele goede coach en een mooi mens en zal dit zeker aanbevelen voor anderen waar nodig. Dank je wel voor de mooie sessies Henk!!!

by Cinda Keizer on Life Is For Living
Mooie inzichten

Zaterdag 23 juni 2018 samen met een vriendin de workshop Een Gekleurd Karakter gevolgd bij Henk Popijus. Het is een mooie ervaring om te merken dat door intuïtief te kleuren je je eigen karakter onthult. Henk weet met zijn rustige persoonlijkheid een veilige omgeving te creëren waarin je open en zonder oordeel het gesprek kan aangaan over je eigen en andermans ontdekkingen. Dankjewel Henk voor je professionele en integere begeleiding.

by Marion on Life Is For Living

Vandaag de workshop "Een gekleurd karakter" in een ontspannen sfeer gevolgd bij Life Is For Living, Henk Popijus. Zo bijzonder dat de vlakken die je kleurt, ook aansluiten bij je karakter. In groepjes de bijzondere uitkomsten besproken ondersteund door Henk. Goed georganiseerd en zeker een aanrader om te volgen. Dankjewel Henk voor deze fijne bijeenkomst!

by P. on Life Is For Living
De juiste hulp om jezelf en jouw kracht te (her)vinden!

Ik begon mijn coaching bij Henk toen ik voor mijn gevoel het grootste dieptepunt in mijn leven had bereikt. Door mijn verleden en een recente scheiding was ik mezelf helemaal kwijtgeraakt. Ik was onzeker geworden en had zelfs paniekaanvallen. Mijn werk, studie en privéleven begonnen eronder te lijden. Gelukkig zag mijn omgeving dit en werd ik door een collega gewezen op Henk en zijn coaching. Na een paar sessies merkte ik al verschil.

Ik heb in kaart kunnen brengen waar bepaalde gevoelens en reacties vandaan komen. Ik ben krachtiger geworden en sta positiever in het leven. Wat een verschil met toen ik begon. De gesprekken met Henk zijn verhelderend en zorgen ervoor dat je grote stappen in de goede richting kunt zetten. Henk zorgt voor een prettige sfeer waardoor het makkelijk wordt om je open te stellen. Je krijgt de ruimte om dingen te bespreken waar je mee zit. Henk heeft rake uitspraken en kan je confronteren met terugkerende gedragspatronen. Dit leidt tot belangrijke inzichten. Deze eerlijkheid en oprechtheid is nodig in zo’n traject en deze aanpak maakt Henk een inspirerende en waardevolle coach. Ik heb nu al vooral geleerd dat ik zelf de touwtjes in handen heb om mijn geluk te creëren en me niet zoveel moet laten leiden door wat anderen zeggen en doen. Ik mag meer op mezelf vertrouwen en het lef hebben om te gaan staan voor wat ik belangrijk vind. Tijd voor actie dus! Ik durf dat gelukkig steeds meer.

Mijn transformatie is ook niet onopgemerkt gebleven door mijn omgeving. Ik krijg complimenten voor mijn groei. Ik ben duidelijk zelfverzekerder en krachtiger geworden. Ik gun iedereen een coach als Henk! Life is certainly for living! Dat ervaar ik nu als nooit tevoren. Bedankt daarvoor!

by V. on Life Is For Living
De weg naar vrijheid

Dit traject, 'de weg naar vrijheid', heb ik ervaren als zeer nuttig. Thema's die besproken werden, konden in rap tempo onder goede begeleiding van Henk getransformeerd worden. Binnen vrij korte tijd kon ik daadwerkelijk een gevoel van vrijheid opmerken. Dit alles ging sneller dan ik verwacht had. Onbewust werd er steeds weer na elk gesprek met Henk een hoop in beweging gezet. Henk is een zeer lief en mooi mens. Een goede coach bij wie ik mij eigenlijk al vrij snel op mijn gemak ging voelen. Ik vertrouw hem en kan tegen hem alles zeggen. Henk straalt rust uit en dat maakte elk gesprek zeer prettig. Ben blij Henk te hebben mogen leren kennen en hem als coach te hebben (gehad).

by Grace on Life Is For Living

Henk gaat op een fijne respectvolle manier om met zijn clienten. Henk is heel empatisch en rustig en legt op een duidelijke manier uit wat hij gaat doen.

by RdG on Life Is For Living
Aangename rust in begeleiding

Soms is het in een coachingtraject wat lastiger om op de juiste woorden uit te komen voor (de context van) de wat dieper 'opgeslagen' herinneringen.
Henk straalt een aangename rust uit in zijn begeleiding. Dit schept een sfeer waarbinnen persoonlijke ervaringen aan hem toevertrouwd kunnen worden.

by V.K. on Life Is For Living
Goede en fijne coach

"Ik heb Henk ervaren als een goede en fijne coach. De wijze waarop hij de kern van een situatie wist te vinden en die vervolgens samen met mij verder ontleed, heeft indruk gemaakt op mij. Hij stelde rake vragen die mij aan het denken hebben gezet en mijn zelfinzichten verder hebben vergroot. Daarnaast vond ik Henk een vriendelijke, fijne en wijze man die secuur en efficiënt te werk gaat. Ik ben mij vrij snel op mijn gemak gaan voelen in het contact met Henk. Een eventueel ander/nieuw traject in de toekomst zie ik om die redenen zeker wel zitten. V. K."